HEDEF 2023 YKS

Aksu Gençlik Merkezi diyetisyeni Safiye GÜLER 12. sınıf öğrencilerimize bu bölümü tanıttı mesleğinde bir gününü anlattı.

Okulumuz PDR Öğretmeni Sibel Akkan öğrencilerimize " Etkili ders çalışma" konulu seminerimizi verdi.

Sayın velilerimiz bildiğiniz gibi öğrencilerimiz düzenli olarak deneme sınavı oluyorlar.Bu deneme sınavlarının her türlü analizine aşağıdaki adrese bu şifre ile girerek ulaşabilirsiniz.

www.okulizyon.com email:762250@meb.k12.tr şifre:654321

Okulumuzdan yıllar önce mezun olan öğrencimiz Zeynep DİLMAÇ 12.sınıf öğrencilerimizle buluşup bölümünü mesleğini tanıttı,tecrubelerini paylaştı.

Ayrıca öğrencilerimiz ilçe vaizesinden aldıkları seminerlerle ilahiyat fakültesini ve bu fakülte mezunlarının mesleklerini öğrendiler.

14 Ocak Cumartesi günü dyk kurslarına katılan öğrencilerimize bu dönem son kazanım değerlendirme sınavı yapılacaktır.

Dyk kurslarına katılan öğrencilerimizle sinema etkinliği düzenlendi.

Şubat tatilinde ortaokul ve lise öğrencilerimiz için hazırladığımız Kış Kampı programımız öğrencilere ve velilere duyuruldu.

YKS 2023 tanıtım videoları izlendi.

Yks 2023 komisyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Kas

Okulumuzda her düzeyde gerçekleştirilen deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi,kendilerini tebrik ediyoruz.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.