ANTALYA / AKSU - Aksu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024 LGS

May

Rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize dikkat ve odaklanma adlı seminer verildi.

May

Sınav kaygısı ve bununla baş etme adlı seminer rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize verildi.

May

Rehber öğretmenliğimiz eşliğinde kariyer günleri kapsamında mesleğimde bir gün etkinliği yerine getirildi.

Şbt

Okul rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize verimli ders çalışma teknikleri konusunda bir seminer verildi.

Şbt

Verimli ders çalışma teknikleri hakkında öğrencilerimize yol gösterici nitelikte broşürümüz ektedir.

Ara

Kitap projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile birlikte Antalya kitap fuarı ziyaret edildi.

Ara

Okulumuz öğrencilerine ilimizdeki İmam Hatip liseleri tanıtıldı.

Ara

Soru çözmede karşılaşılan güçlükler çözerken yapılan yanlışlar ve soru çözüm teknikleri ile ilgili rehberlik servisimizim yaptığı çalışma

Hedef LGS tanıtımı yapıldı.

Performans değerlendirme sınavımızı gerçekleştirdik.